Rasszizmus a gólvonalon

Rasszizmus a gólvonalon

Éljen a homofóbia!

2019. május 17. - Héjjaváry

Éljen a homofóbia!

Ott tartunk, hogy aki szerint a "család" 1 férfi + 1 nő közössége, (mely jó esetben gyerekek sorával egészül ki), az ma szélsőségesnek minősül, de lassan már a "család" intézményére is feudálfasiszta csökevényként tekintenek a haladó gondolkodású ililliberálisok.
A homofóbia a legsúlyosabb vádak közé tartozik, akit ezzel vádolnak, az lélekszakadva elhatárolódik.

A történelem folyamán az emberek mindenféle hajmeresztő szokást kipróbáltak, de ezek többnyire kikoptak, viszont néhány (pl. szexuális, táplálkozási, nevelési, tisztálkodási) módozat a fennmaradt sokféle kultúra mindegyikére jellemző.

------------------------------------------------------------------
Gondolhatják egyesek, hogy étkezéskor egy kanál ürüléket is tesznek tányérjukra. Miért ne? Liberális szemmel ebben semmi kivetnivaló nincsen, lehetnek olyanok, akiknek ez örömet okoz.
Csakhogy az ilyen szokás követői mindenféle fertőzésben hamar kimúlnak, ellenben akikben undort kelt a rítus, azok továbbörökítik génjeiket és utódjaikban is undort kelt az említett szokás.

Mi akadálya van az emberevésnek, legalábbis az egyébként is elhalálozottak maradványaiból való lakmározásnak? Semmi. Ráadásul e gyakorlat kifejezetten gazdaságos.
Van olyan törzs, mely az őseit, az elhunyt tagjait olyannyira tiszteli, hogy el nem temeti, el nem hamvasztja, hanem a hulláikat még az étkezésnél is maguk közé "ültetik".
Az efféle szokások követői kipusztulnak, degeneráltak lesznek. E törzseknek nem sikerült meghaladnia a kőkorszaki civilizáció kereteit, rítusait nem követik milliós tömegek.
Azoknak van esélyük a túlélésre, virágzó civilizációk megteremtésére, akikben a fentiek puszta említése is émelygést okoz.

A vérfertőzésre is ráfogható, hogy magánügy, miért ne vonzódhatna valaki a testvére, nagyszülei, gyermekei iránt? Csakhogy korcs utódok jönnek létre és az e szokást követő közösségek elenyésznek. Viszont akiben ez viszolygást kelt és távolabbi kapcsolatot keres, az életképes utódoknak adja át génjeit és az utódok általában a viszolygást is örökölni fogják.

Hasonlóképpen az azonos neműek iránt szerelemre lobbanók is hátrányban vannak a génjeik továbbörökítésében, de akik az ilyesmi gondolatától is hányingert kapnak és az ellenkező nemet kedvelik, azoknak (reméljük) lesznek utódjaik, akik várhatóan mind a vonzalom irányát, mind a hányingert is öröklik.

------------------------------------------------------------------
Tehát pusztán azért, mert megszülettünk,
azaz felmenőink az ellenkező nemhez vonzódtak és
a saját nemük iránt vonzódóak láttán (ha egyáltalán láttak ilyeneket) okádhatnékjuk támadt,
nekünk is jogunk van a hányingerhez, jogunk van a homofóbiához.

A természet, a kiválasztódás törvényei bizony így működnek, ezért nem kell mentegetőzni a homofóbia miatt.
A homofóbia a fennmaradásunknak, az ÉLET-nek a záloga, tehát
ÉLJEN A HOMOFÓBIA!

süti beállítások módosítása